Fleet Connect

Möt den nya tiden. Ta kontroll över dina bilar på ett nytt sätt så att du alltid kan hålla dem rullande och effektivt planera bilarnas dagliga rutter. En uppkopplad bil ger dig full kontroll över vagnparken. Det gör att du kan öka intäkterna i stället för att räkna förlorade arbetstimmar.

Med hjälp av Fleet Connect berättar din transportbil hur den mår. Dygnet runt. Var den än är. Både för dig och verkstaden. Du har alltid full koll på din bil.   

Det blir enklare att boka service och du kan få hjälp på distans.All viktig information om bilen sänds direkt via en app till din smartphone eller till din dator. Parallellt får också din utvalda verkstad information om eventuella felmeddelanden.   

Du får automatiskt servicemeddelanden och kan enkelt boka service. Har du några frågor kan du chatta med din verkstad och få hjälp på distans när så är möjligt. Fleet Connect ger dig också tillgång till körjournal enligt Skatteverkets krav.  

Fleet Connect Standard är helt kostnadsfritt och ger tillgång till alla funktioner via en app till förarens smartphone (IOS och Android). Har du en Volkswagen Transportbil från modellår 2020 eller senare, finns hårdvaran redaninstallerad och redo att aktiveras  

Fleet Connect Plus är en webblösning för hela din vagnpark som visar hur alla dina bilar mår och var de är. Du får en samlad bild av alla dina bilars tekniska status och ser exakt var de befinner sig. Du kan optimera körrutter och se vilken bil som är närmast resmålet.