Om oss

Möller Bil Sverige är återförsäljare med fullserviceanläggningar för Volkswagen, Audi, SEAT, ŠKODA och Volkswagen Transportbilar. Vi har idag verksamhet på 12 orter i Mälardalsområdet och ca 650 medarbetare.

Ägare är norska MöllerGruppen, ett familjeägt företag och ett av nordens största bilföretag. Företaget har verksamhet inom import, återförsäljning, och finansiering. MöllerGruppen har ca 4100 medarbetare i Norge, Sverige och Baltikum. Totala omsättningen 2016 var 26 miljarder SEK.

Vår värdegrund

Från att företaget bildades har våra fyra värdeord fungerat som plattform för tillväxt, utveckling och vårt arbete. Värdegrunden står stark hos våra medarbetare och den är lika relevant i Norge, Estland Lettland, Litauen som i Sverige.

ÖPPEN & ÄRLIG - INITIATIVRIK - OMTÄNKSAM - TYDLIG

Kvalitet och miljö

Vi är kvalitetscertifierade enligt ISO 9001, ackrediterade av Swedac enligt ISO 17020 samt miljöcertifierade enligt ISO 14001.

Samhällsengagemang

Inom MöllerGruppen arbetar vi med samhällsengagemang som en del av vår verksamhet. Vårt värdeord OMTÄNKSAM ger en tydlig vägledning för hur vi ska bry oss om och ta vara på medarbetare, medmänniskor, kunder och miljö. För oss betyder omtänksamhet att vi ska vara omhändertagande, inkluderande, generösa, tillgängliga, flexibla och fördomsfria.

I Sverige har vi ett samarbete med Barncancerfonden och sedan 2015 arbetar vi med vår egen Barn- och ungdomsfond.

Läs mer om Barn- och ungdomsfonden här.