Om Möller Bil

Möller Bil Sverige är återförsäljare med fullserviceanläggningar för Volkswagen, Audi, SEAT, Škoda, Volkswagen Transportbilar och CUPRA. Vi har idag verksamhet på 12 orter i Mälardalsområdet och en Audi anläggning i Göteborg och ca 750 medarbetare.

Ägare är norska Møller Mobility Group, ett familjeägt företag och ett av nordens största bilföretag. Företaget har verksamhet inom import, återförsäljning och finansiering. MMG har ca 4300 medarbetare i Norge, Sverige och Baltikum. Under 2021 omsatte Möller Bil Sverige 4,4 miljarder SEK.

Vår värdegrund

Från att företaget bildades har våra fyra värdeord fungerat som plattform för tillväxt, utveckling och vårt arbete. Värdegrunden står stark hos våra medarbetare och den är lika relevant i Norge, Estland Lettland, Litauen som i Sverige.

ÖPPEN & ÄRLIG - INITIATIVRIK - OMTÄNKSAM - TYDLIG


Kvalitet och miljö

Vi är kvalitetscertifierade enligt ISO 9001 samt miljöcertifierade enligt ISO 14001.

Se vår policy för kvalitet och miljö här.
Se vår hållbarhetspolicy här.

Great Place To Work

Møller Mobility Group blev under 2021 certifierad enligt Great Place to Work i alla fem länder. Certifieringen grundar sig på Great Place to Work internationella standard för utvärdering av arbetsplatser. Läs mer här. 

Samhällsengagemang

Inom Møller Mobility Group arbetar vi med samhällsengagemang som en del av vår verksamhet. Vårt värdeord OMTÄNKSAM ger en tydlig vägledning för hur vi ska bry oss om och ta vara på medarbetare, medmänniskor, kunder och miljö. För oss betyder omtänksamhet att vi ska vara omhändertagande, inkluderande, generösa, tillgängliga, flexibla och fördomsfria.