Köpa laddbox och installation

Vi vill hjälpa dig på vägen till ett fossilfritt bilkörande. Med vår samarbetspartner Wallbox laddar du din bil snabbt, tryggt och enkelt. Samtliga laddboxar är kompatibla med hybrid- och elbilar från alla bilmärken.

Vi erbjuder i dagsläget två typer av laddare "Pulsar Max" och "Commander 2" med olika laddeffekter beroende på vilket behov du har.

Vid köp av laddare hos oss ingår grundpaket för elinstallation, det innebär att du får din laddare installerad hemma av en auktoriserad elinstallatör till ett fast pris.

Ett tips på vägen

Köp inte en laddare som har en begränsning på 7,4 kW eller 11 kW - då måste du byta ut laddboxen om du vill ha mer laddkraft. De laddare vi erbjuder är flexibla, med ställbar effekt i den medföljande appen, från 7,4 kW upp till 22 kW.

Välj din laddbox

Wallbox Commander 2

Commander 2 levereras med en 7 tums pekskärm som innebär att du kan justera din laddningseffekt direkt på skärmen. Laddboxen har även ett personligt och säkert användargränssnitt som gör att olika användare kan dela på laddaren och schemalägga laddningar.

Wallbox Pulsar Max

Pulsar Max är perfekt för dig om du inte använt en billaddare tidigare. Den är enkel att använda, liten och smidig, priseffektiv och innehåller den kraft du behöver för att kunna ladda din bil oavsett vilket bilmärke du kör.