Bli laddningskund

När du registrerar dig som Laddningskund hos oss så kommer du ha tillgång till alla våra laddningsstationer längs vägarna och till våra samarbetspartners stationer. I dagsläget finns det totalt cirka hundratusen laddningsstationer i Sverige.

Laddningen av din bil sköter du enkelt via Virtas mobilapp. Vi har idag supersnabbladdare på våra anläggningar i Göteborg, Uppsala och Eskilstuna.

Förmåner till dig som laddningskund

 • Kostnadsfri roaming  
 • Förmånligare listpris vid laddning 
 • Tillgång till specialerbjudanden 
 • Eget inlogg i vår portal där du bland annat kan se ditt saldo och laddningar som genomförts. 

Så här gör du för att registrera dig

 1. REGISTRERA DIG SOM KUND
  Följ länken och registrera dig online som laddningskund. Glöm inte att bekräfta din e-postadress via mail från Virta. När du loggat in tryck på ”Utöka saldo” och lägg till ditt betalkort (för att kunna ladda på våra laddstationer).
 2. LADDA NED VIRTA APP
  Ladda ned Virta appen i App Store eller Google Play. Därefter logga in i appen med inloggningsuppgifterna som du skapade i steg 1.
 3. HITTA NÄRMSTA LADDSTATION – LADDA
  Hitta din offentliga laddstation via kartan i appen, välj laddare och börja ladda.

Information & kundtjänst

Vi arbetar med förskottsbetalning för att du ska känna dig trygg, att det finns tillräckligt med täckning, när du laddar din bil. Efter du genomfört din laddning så skickas ett kvitto för debiteringen till din registrerade e-post. Har du frågor eller behöver du hjälp, vänligen kontakta Virtas kundtjänst

Registrera dig för att bli laddningskund